Menu

RR referenties

In de afgelopen jaren maakten vele klanten de keuze om gebruik te maken van de diensten van RR Bouwadvies. Graag delen we met u de persoonlijke ervaringen van een aantal klanten. Hieronder kunt u lezen hoe klanten van RR Bouwadvies de uitvoering van onze diensten hebben ervaren. Ook uw referentie toevoegen, klik hier.

Klanten over RR Bouwadvies

RR Bouwdavies werd mij aangeraden door onze aankoopmakelaar Laurens Strikker (ECHT Makelaar). Henk was attent en snel in het plannen van de keuring en heeft op 6 juli 2021 een bouwtechnische keuring uitgevoerd in een grachtenpand in het centrum van Alkmaar. Zowel de inspectie als het rapport was grondig, gedetailleerd en ondersteund met beeldmateriaal en heldere uitleg.
Gijs Hoogeveen

Wij hebben 9 juni een bouwkundige keuring laten uitvoeren door GertJan in een jaren 60 woning. Ik ben zeer positief over de keuring. GertJan heeft de tijd genomen en veel toelichting gegeven. Het rapport was zeer omvangrijk en heel duidelijk. De prijs kwaliteit verhouding is goed. Misschien zijn deze tarieven nog aan de lage kant voor wat je ervoor krijgt. Een huis is een paar ton waard. En die is met een paar honderd euro nu volledig gekeurd. Er komen zaken aan het licht die je zelf niet eens zouden opvallen. GertJan bedankt!
Sandra Commandeur

Beste Gert-Jan,
Ik ben blij dat ik, op jouw advies, zelf aanwezig was bij de keuring. Het is leerzaam om mee te lopen, je leert je nieuwe huis beter kennen.
Je ging secuur te werk en nam de tijd, waarvoor mijn dank. We hebben alles uitgebreid besproken dus er rezen geen vragen na het doornemen van het rapport.
Dianne Netten

Dank voor je diensten. Mijn partner was zeer tevreden over de manier waarop je alles duidelijk wist uit te leggen en uiteraard je kundigheid. Wellicht dat we tzt (nogmaals) gebruik van je adviezen willen maken.
Sander Driehuis

Bouwtechnische keuring uitgevoerd door Henk Reus in Alkmaar: enthousiast open en eerlijk, bovendien bijzonder terzake kundig.
Ik ga jullie bij een ieder aanbevelen.
Marianne Loampe

Nogmaals dank voor je inspectie. Wij vonden je werkwijze zeer plezierig en kundig overkomen.
Frank Zorge

Heel erg bedankt voor het uitgebreide onderzoek en rapport van ons nieuwe huis aan de Peperstraat in Enhuizen. Afgelopen vrijdag hebben we het voorlopig koopcontract getekend.
Het was voor mij een zeer leerzame middag!
Grieke Zijlstra

Dank voor het uitgebreide en duidelijke rapport van de technische analyse van Noordlaan 44.
Het geeft een duidelijke indicatie van de zaken, die direct aandacht behoeven en een leidraad voor onderhoud en vervanging in de toekomst.
Annelies Zeeman

Bedankt voor het rapport en je duidelijke uitleg ten tijde van de keuring!
Het was voor ons erg fijn om met je mee te kijken, daar hebben we veel van geleerd.
Voor nu hebben wij geen vragen m.b.t. het rapport, zodra er wel vragen zijn, weten we je te vinden. 😉
Raymond & Marissa

Onze dank voor je inzet en medewerking zeer content mee.
Erg blij met jou bouwkundig advies en inzicht en ruime ervaring.
André en Joao

Henk voert een eerlijk en uitgebreid onderzoek voor je uit. Een dikke 10.
Manuel

Gertjan is een eerlijk adviseur met goede connecties in de bouwwereld. Hij
heeft de verbouwing van onze nieuwe woning in Alkmaar uitstekend begeleid.
Onder hoge tijdsdruk heeft hij de juiste mensen gevonden en samen hebben ze
de werkzaamheden goed en degelijk uitgevoerd. Gertjan is transparant, is
kritisch op kwaliteit en kosten en weet waar hij het over heeft.
Martin Bloemendaal

Henk wilde persoonlijk met mij door het huis lopen, zodat ik er zelf ook nog van kon leren.
Hij gaf een eerlijk en persoonlijk advies en hij wilt je graag met alles helpen. Een dikke 10
Ik zal RR bouwadvies zeker aanraden bij vrienden.
G. Holl

Hartelijk bedankt voor je gedetailleerde uitgebreide uitleg en toelichting, zoals ook perfect in het rapport vermeld wordt. De verkoper vond jouw uitleg en stijl zeer professioneel en was stiekem ook wel trots dat je bevestigde dat het zeer goed in elkaar zat en het goed was onderhouden ondanks dat er natuurlijk bepaalde aandachtspunten zijn.
Arnold Boon

De aanschaf van een huis doe je zelden. En hoe weet je wat je kunt verwachten. Verliefd worden op een huis is niet moeilijk. Maar wat is de realiteit? Gert Jan heeft (in mijn aanwezigheid als aspirant koper) minutieus het object onderzocht. Hij weet waar hij op moet letten. In de kruipruimte en op de nok. En alles wat er tussen zit. Bij de constateringen is er ook meteen advies. Het rapport kwam enkele dagen later en was voorzien van duidelijke adviezen en begrotingsbedragen. Ook werd de noodzaak en de prioriteit aangegeven. Dit rapport heeft werkelijk geholpen om ons rekensommetje te maken. En het huis is gekocht. Met vol vertrouwen dat er van alles aan moet gebeuren. En met het idee dat we geen verrassingen hoeven te verwachten. GERT JAN kent zijn vak en maakt waar wat hij belooft. Een verademing ten opzichte van een standaard bouwkeuring die minder kost en eigenlijk waardeloos is. Iets meer betalen is slim… je verdient het dik terug met de duidelijke rapportage en de begroting. Wie wil er nu een kat in de zak kopen. Laat Gert Jan eerst de zak inspecteren!
Jan Hein de Jong

We waren ontzettend tevreden over de professionele en vakkundige keuring die door Gert-jan is uitgevoerd. Hij neemt uitvoerig de tijd en neemt je echt bij de hand mocht je dat willen – en dat wilden we. Hij wijst op mankementen en geeft meteen tips/suggesties hoe je dat zou kunnen verhelpen. Echt perfect.
Bij de aanschaf van een volgend huis, bellen we meteen weer!
B. Sloot, Alkmaar

Reuze bedankt voor de voortreffelijk goede begroting en platte grond van het huis in Bergen.
Hopelijk kunnen we snel tot actie over gaan.
Guus Niehe

RRBouwadvies heeft op professionele wijze gehoor gegeven aan ons verzoek een bouwkundig rapport op te stellen. Wij ontvingen binnen een zeer kort tijdsbestek een overzichtelijk rapport wat tevens als leidraad gaat dienen voor uit te voeren werkzaamheden. De passie en gedrevenheid van Gert Jan hebben een goede uitwerking gehad op ons waardoor een toekomstige samenwerking niet uitgesloten is.
Erwin Knetemann

Ik ben zeer tevreden over het bouwadvies van GertJan voor de aankoop van mijn woning. Deskundig, helder, snel en een uitgebreid en gedegen rapport.
Prettig contact.
En gelukkig bleek het huis in goede staat.
A. Schreuder

De bouwtechnische keuring verliep zorgvuldig, prettig en vakkundig. Ook het rapport werd vlot ontvangen, bevatte geen onverwachte zaken en maakte een gedegen indruk.
Wij kunnen Gert Jan de Reus zeer aanbevelen.
RA de Vries

We kunnen ons alleen maar aansluiten bij bovenstaande positieve reacties.
Ook wij vonden de samenwerking met Gert Jan erg plezierig; zijn werk was zeer degelijk, uitgebreid en deskundig. Wij bevelen hem dan ook van harte aan.
Gerard en Ellen Gijsbers

Dank voor het snel verzorgen van het rapport.
Het is helder en duidelijk en ik heb dan ook begrepen dat dit een goed huis is. Ook heb ik de inspectie met jou als positief en prettig ervaren en mijn dank hiervoor
Rachel Bleeker

We willen je nog bedanken voor jouw rol als bouwbegeleider bij onze woning in Heiloo. Dat heeft ons echt heel goed geholpen. Het heeft ons goed zicht gegeven op wat er moet gebeuren en we zijn ook heel blij met de aannemer. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen. Dat geldt overigens ook voor jouw werk.
Hartelijk dank en we weten je te vinden bij een volgende grote klus!
Ineke en Ernst

Op aanraden van de makelaar heeft RR bouwadvies het bouwkundig rapport opgesteld van ons potentiele koophuis. Gert-Jan heeft de ruim de tijd genomen voor de keuring en heeft bij alle stappen heldere uitleg. Het rapport is volledig en ondersteund met duidelijke foto’s. Zeer tevreden!
Oskar uit de Bos

Gert Jan heeft de bouwkundige inspectie op mijn toekomstige huis uitgevoerd. Ik kan niets anders zeggen dat hij zeer professioneel is en met veel plezier zijn werk doet. Ik ben er zelf bij geweest en hij betrok mij bij alles wat hij aan t doen was. Het uiteindelijke rapport is zeer uitgebreid en ik kan RR Bouwadvies zeker aan iedereen aanraden!
Sylvia Groenveld

Gert-Jan heeft voor ons een bouwtechnische inspectie uitgevoerd.

Ik was er zelf bij en heb gezien hoe hij grondig en met zichtbaar plezier zijn werk doet. Hij werkt volgens een vaste structuur zijn onderzoek af en weet vervolgens binnen een dag zijn rapport te presenteren.

Wij zijn blij dat we voor RR Bouwadvies hebben gekozen!
Pieter de Wit

Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteiten van Gert-Jan van RRbouwadvies.
Gert-Jan heeft uitvoerig een bouwkundige inspectie van ons toekomstige huis uitgevoerd en heeft echt alles bekeken. Gert-Jan is betrouwbaar en komt keurig zijn afspraken na. Wij bevelen hem dan ook graag aan.

Jeroen Egbers

Wij hebben RR Bouwadvies als zeer prettig, vakkundig en professioneel ervaren. Ik zou hen zeker aanbevelen bij anderen.

Nidole Verhoef

Het rapport was meer dan duidelijk, zeker doordat het ondersteund was met duidelijke foto’s.
Puik werk en bedankt.

Met vriendelijke groeten,
Herman Bosse

Gert-Jan heeft voor ons nieuwe huis in Heiloo een bouwkundige keuring uitgevoerd. Hij pakte dit professioneel op en nam hier ruim de tijd voor.
Een paar dagen later hebben we z’n rapport ontvangen. Hierin staat keurig in detail beschreven wat hij geconstateerd heeft. Conclusie luidt dat we erg tevreden zijn over zijn werk.

Remko Zuidema

Mijn huis is bij verkoop gekeurd door Gert Jan, dit gebeurde op een erg prettige en correcte manier. Voor de aanschaf van onze nieuwe woning heb ik Gert Jan weer ingeschakeld. Samen zijn wij het huis door gegaan, de opmerkingen die in deze ronde worden gemaakt vind ik ook allemaal terug in het rapport. Ik zou RR Bouwadvies, aanraden aan bekenden die op het punt staan een huis te kopen.

Paul Prins

Ik heb afgelopen 15 jaar twee keer R&R ingeschakeld bij de koop van 2 verschillende woningen naar alle tevredenheid. In beide gevallen ging het om een bouwtechnische rapport. De onderzoeken zijn nauwkeurig, betrouwbaar en goed onderbouwd. Daarnaast zijn de kostenraming voor het verbeteren c.q.
onderhoud van de woning zeer reel.
Gert-Jan de Reus is deskundig en zeer dienstverlenend, de ervaring is dat je heel snel en adequaat wordt geholpen. Ik raad R&R zeker aan voor wie op zoek is naar een betrouwbare bouwadviseur.

Virginie

Wij zijn meer dan tevreden over Gertjan Reus. Zijn expertise, ervaring en doortastendheid hebben ons in staat gesteld een weloverwogen beslissing te nemen. Hartelijk dank hier voor.

Norbert Chattillon

Dankzij een uitgebreid, gespecificeerd en zeer helder rapport hebben wij een erg goed inzicht gekregen in de staat van de door ons gekochte woning. Ook de persoonlijke advisering bij de planning van het vervolgtraject is voor ons van grote meerwaarde geweest. Erg veel inspanningen die bijzonder worden gewaardeerd en maken dat wij een ontzettend goed gevoel hebben bij ons nieuwe huis!

Erwin en Tessa van Elst

Veel dank voor je deskundigheid en zeer plezierige advisering tot dusver.

Mathijs van Doormalen

Dankzij de deskundige en grondige bouwtechnische keuring van onze toekomstige woning zijn we er achter gekomen dat het dak aan renovatie toe was. Met dank aan RR Bouwadvies heb ik het perfect kunnen oplossen met de verkopende partij en kunnen we volop genieten in de toekomst.

Rob Adema, klant RR Bouwadvies – Bouwtechnische inspectie

Een service van goede kwaliteit op korte termijn aangevraagd en direct hulpvaardig. Ook trok Gert-Jan gegevens van omringende huizen na. Dit initiatief waardeerde ik ook zeer!

Hubert Linssen, Klant RR Bouwadvies – Bouwtechnische inspectie

5 jaar na de grondige verbouwing van onze woning (met Gert-Jan de Reus als adviseur) bleek het tegen vocht behandelde souterrain opnieuw vochtproblemen te krijgen. Gert-Jan heeft in goed overleg georganiseerd dat alle betrokkenen hun verantwoordelijkheid hebben genomen. Hierdoor lukte het om nog net voordat mijn kantoor er in kwam, de souterrain in goede staat te krijgen. Omdat Gert-Jan de garantieafspraken  wist te regelen zijn de kosten voor mij beperkt gebleven. Dat was mij anders niet gelukt. Dank hiervoor Gert-Jan!

Hans Eskens – www.actusnotarissen.nl -, Klant RR Bouwadvies – Bouwbegeleiding

Wij hebben 2  rapporten laten uitwerken door Gert-Jan de Reus van RR Bouwadvies naar aanleiding van een bouwtechnische inspectie. De aankoop van de eerste woning ging helaas niet door. Daarom zijn we nog een 2e keer bij RR Bouwadvies terecht gekomen. wederom weer een uitstekende rapport.

Mien-Di Dang, klant RR Bouwadvies – Bouwtechnische inspectie

Wij hebben de samenwerking met R&R Bouwadvies als zeer prettig ervaren. Op zeer korte termijn kon de keuring al plaatsvinden en ondanks de feestdagen tussendoor, ontvingen we het rapport al vrij snel na de keuring. Ook bij vragen zijn ze goed te bereiken en geven gericht antwoord op de vragen. We zijn zeer tevreden en raden R&R Bouwadvies zeker aan!

Esmee en Wouter, klant RR Bouwadvies – Bouwtechnische inspectie

RR Bouwadvies werd ons door verschillende makelaars aangeraden.Wij zijn zeer tevreden over de snelle en flexibele wijze waarop de heer GertJan de Reus met onze opdracht is omgegaan. Uiteindelijk moest hij een ander huis keuren dan in eerste instantie was afgesproken. Dat was geen punt. De keuring werd stipt op het afgesproken moment uitgevoerd. Niets is aan de aandacht ontsnapt. Het keuringsrapport zelf is zeer deskundig en gedetailleerd opgesteld. Ik kan RR Bouwadvies van harte aanbevelen: U bent in vertrouwde handen.

Dr. A. van Reydt , klant RR bouwadvies – Bouwtechnische inspectie 

Wij kochten een oud karaktervol huis in Bergen aan Zee, waar veel aan moest gebeuren, zowel achterstallig onderhoud, als verbeteringen ten aanzien van keuken, sanitair en elektra, maar ook aan de bouwkundige conservering en de indeling. Wij wilden het oude karakter bewaren, dus de opdracht was om met een beperkt budget  oud en nieuw goed in balans te brengen. Op advies van onze makelaar (Baaij uit Bergen) zochten wij contact met het bouwbegeleidings bedrijf van Gert-Jan de Reus.

Wij kunnen niets anders zeggen, dan dat het voortreffelijk is gelukt ! Het maken van het plan en de begroting, de keuze van de aannemer, en de uitvoering kwamen vlot en zakelijk tot stand. En wij weten zeker, dat het zonder de inbreng van Gert-Jan de Reus van RR Bouwadvies (tegen heel redelijke kosten !) niet zo voorspoedig was gelopen.

U kunt het resultaat van onze verbouwing bekijken op de site van RR Bouwadvies via deze link of zelf het resultaat eens een keer komen bekijken ! Dat kan zeker door een afspraak via Gert Jan te maken.”
Just Barth, klant RR Bouwadvies – Bouwbegeleiding

Op aanraden van de makelaar hebben we RR bouwadvies ingehuurd om een bouwkundig rapport op te laten stellen van het huis dat wij willen kopen. Ondanks dat het huis in zeer goede staat is, was dit een goed idee. Gert-Jan heeft een uitgebreide inspectie gedaan. Tijdens de inspectie legt hij goed uit wat wel en niet goed is en wat aandachtspunten zijn en waarom. De punten uit het rapport konden we meenemen in de besprekingen met de verkoper en door alle uitleg van Gert Jan heb ik zinvolle input gehad voor het toekomstige onderhoud. Dik tevreden dus.
Daan Lodewijks, klant RR Bouwadvies – Bouwtechnische inspectie

Tijdens de bouwkundige inspectie kreeg ik veel nuttige tips. Ook kreeg ik van geconstateerde gebreken direct een indicatief herstel kostenplaatje. Ook de persoonlijke benadering  en snelle service vond ik top. RRbouwadvies kan ik dan ook iedereen aanraden.
Johan de Moel, klant RR bouwadvies – Bouwtechnische inspectie

GertJan de Reus van RR Bouwadvies heeft mij met zijn persoonlijke benadering, inlevingsvermogen in mijn situatie, deskundigheid en goede netwerk  voorzien van goed advies en bouwtekeningen en een goede aannemer  (Bouwbedrijf J.F. Broekhuizen) die mijn keuken heel vakkundig heeft verbouwd. Ik ben heel tevreden!
Stephanie Verhagen, klant RRbouwadvies – Bouwbegeleiding

Zeer vakkundige bouwtechnische keuring. Door de uitleg tijdens de keuring zijn we veel beter naar het huis gaan kijken. Nu weten we welke zwakke plekken we moeten aanpakken en dat geeft een gerust gevoel. Eigenlijk zou je je huis elke 10 jaar moeten laten inspecteren!
Teske Mensonides, klant RR bouwadvies – Bouwtechnische keuring

Eindelijk na vele jaren lekkage is door de expertise en bemiddeling van RR Bouwadvies het probleem gevonden, er lagen verkeerde dakpannen op het huis. Nadat er nieuwe dakpannen waren aangebracht is er ondanks heel veel regen geen lekkage meer geweest!
Ada Teunisse Vreeker, klant RR Bouwadvies – Bouwbegeleiding

Ik heb RRbouwadvies ervaren als zeer deskundig en snel.
Marjon Wagenaar, Buitenduyn Assurantiehuys, klant RR Bouwadvies – Bouwtechnische keuring

Door het professionele advies tijdens de aankoop van onze woning wisten we precies wat ons te wachten stond. Zeer deskundig en zeker aan te raden!
Nina de Smet, klant RR Bouwadvies en tevens werkzaam bij Teer Makelaar te Alkmaar – Bouwtechnische inspectie

Tja, hoe zal ik beginnen. Je word verliefd en dan lijkt de liefde soms mooier dan hij werkelijk is. De wel zo bekende rose bril. En natuurlijk gaat het hier over een huis, sjonge wat ben ik blij dat ik een aankoopmakelaar van Teer Makerlaars in handen genomen heb. De makelaar Marc Wewer van Teer Makelaars heeft  op zijn beurt mij weer in contact  gebracht met Gertjan de Reus van RR Bouwadvies.

Gertjan heeft mijn grote liefde (het huis dus) helemaal onder de loep genomen, doch bleek dat deze liefde echt veel minder mooi was als gedacht. Zeker tegen die prijs. Natuurlijk wanneer je een huis koopt zit er altijd werk aan, maar de kosten moet wel opwegen tegen het woongenot en/of het genot van de aanschaf.Had ik de koop zelf gedaan, dan had ik gedacht een goede deal te hebben gedaan. Die droom zou na een week verwaaid zijn, gewoonweg door de kosten die er bij komen om het huis weer naar de huidige woonnormen te brengen.

Maar de werkelijkheid is anders, heb ik geluisterd naar mijn tweede stem die eigenlijk de eerste zou moeten zijn. Ik ben dus wel in zee gegaan met RR Bouwadvies, Gertjan de Reus heeft voor mij een Bouwkundig rapport opgemaakt. Gelukkig had ik nog niets getekend, Anders was de stress waarschijnlijk iets hoger geweest.

Tja, en nu zijn we eigenlijk weer bij af, waar de onderhandelingen dus weer opnieuw kunnen beginnen. Dit is het minst erge, ik had er niet aan moeten denken om in zulke hoge kosten te komen zitten dat je jezelf gaat afvragen waar je mee bezig bent. Ik ben blij dat deze bedrijven er zijn, het geeft mij een hoop innerlijke rust terug. En er mogen mensen zijn die zeggen: ” ja,ze vragen wel veel geld hoor”. Na wat me bespaard is gebleven, vind ik het elke cent meer dan waard, mijn dank hiervoor Gertjan.

Mario v.d. Reep, Klant RR Bouwadvies – Bouwtechnische inspectie

Schrijf uw referentie

Wilt u een referentie schrijven over RR Bouwadvies en zo uw ervaringen delen met andere (toekomstige) klanten van RR Bouwadvies. Laat hier uw reactie achter: