Menu

Over RR Bouwadvies

RR bouwadvies is in 2001 opgericht door Gert-Jan de Reus. Hij werkt nauw samen met zijn vader/collega Henk de Reus. Samen hebben zij een groot netwerk waarvan uit zij klanten bouwkundig begeleiden en adviseren in de wereld van de huizenmarkt en bouw.

Gert-Jan de Reus

In 2001 besloot Gert-Jan de Reus, oprichter van RR bouwadvies, na diverse werkzaamheden in verschillende bedrijven, voor zichzelf te beginnen. Gert-Jan is letterlijk opgegroeid in de wereld van de bouw. Zijn opa had een bouwbedrijf, deze is later overgenomen door de vader van Gert-Jan. Op deze manier heeft Gert-Jan zich de bouw van jongs af aan eigen gemaakt. Gert-Jan is zijn loopbaan gestart met diverse commerciële functies binnen verschillende bedrijven, waarbij er altijd sprake was van een directe of indirecte relatie tot de bouwwereld. In 2001 is Gert-Jan in de voetsporen van zijn opa en vader getreden, door eigen ondernemer te worden, met RR bouwadvies als bedrijfsnaam. Als eigen ondernemer kan Gert-Jan al zijn opgedane kennis en ervaring vormgeven door klanten middels een persoonlijke benadering deskundig te adviseren en te begeleiden in de wereld van de huizenmarkt en de bouw.

 

Henk de Reus

Henk werkt al van jongs af aan in de bouw, zijn vader had immers een aannemersbedrijf wat Henk later heeft overgenomen. Na jaren van begeleiden, coördineren en uitvoeren van een groot aantal bouwprojecten, van klein tot groot en van nieuwbouw tot verbouw, besluit Henk zich enkel nog te richten op de adviserende taak in de bouwwereld. De samenwerking tussen Henk en Gert-Jan is vanaf het ontstaan van RR bouwadvies een feit.